In de nacht van vrijdag 9 oktober op zaterdag 10 oktober jl. overleed onze
lieve moeder, oma en schoonmoeder op 90-jarige leeftijd. Wat een fantastisch lieve en authentieke vrouw was
dat toch. Altijd goed geïnformeerd, realistisch,
scherp én vol humor. Iemand die het begrip naastenliefde als geen ander
betekenis gaf. Ze had een ongekende positieve instelling en bij haar was het glas nooit leeg! Haar lichaam begon de laatste weken langzaam tekenen te vertonen dat het op was. Gelukkig is haar een ziekbed bespaard gebleven. Zij had er, geheel in haar stijl, vrede mee en zij is rustig heen gegaan. Wat zullen we haar missen! Ze zit in ieder geval lekker op haar ‘stoeltje vooraan’, dat is zeker! KMA lieve mama.

Deze foto heeft Stijn van zijn oma gemaakt op 6 oktober, een
paar dagen voor haar overlijden!